РЪГБИ КЛУБ ЯНТРА ГАБРОВО
    
 
 
РК “Янтра Габрово е  крепост на ръгби спорта в България , с отбори във всички възрастови групи с участие  във всички нива на спортния календар.
 
 
Базата: Стадион „Смирненски”е живописно кътче със затревен терен , подходящ за игра почти през цялата година . Размерите и вратите съответстват на изискванията в правилника. Базата разполага с четири обзаведени съблекални със собствени бани и  сауна. Музея е уникално място кадето може да се види славната история на ръгби клуба!   Клубната „кръчма”...,е  в проект. Разполага ме с голяма беседка за третото полувреме.
 
 
Внимание: ако искаш да се пробваш в една наистина мъжка игра, за волево здрави и силни мъже, ела и стани ЕДИН ОТ НАС. В отбора винаги има място и за теб!

НОВИНИ

РК"ЯНТРА"Габрово направи добър мач срещу носителя на Купа България за 2016-а „Валяците“ в първия кръг от новото държавно първенство по Ръгби 15 в група „А“, но отстъпи на терена в Перник с 29:23(10-13).

След приключване на спортно състезателната година и направената оставка от страна на г-н Трифон Костадинов - треньор на мъжкия отбор на РК"ЯНТРА" Габрово, УС на клуба взе решение. За спортно състезателната 2016/17 година избра: Г-н Mitko Mihov - треньор на мъже, г-н Georgi Petkov - треньор на ЮСВ, г-н Трифон Костадинов - треньор на деца и ЮМВ, г-н Трифон Костадинов запазва поста си на Спортно -технически директор на РК"ЯНТРА" Габрово.

ГАЛЕРИЯ
random gallery
2009 РЪГБИ КЛУБ ЯНТРА ГАБРОВО | Уеб дизайн PROweb