Красота

Емс Trainer – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега, колан

Моята бременност протича с усложнения, които прекарах няколко седмици в едно болнично легло. В резултат на това след раждането теглото ми е много по-висока от обичайната фигурата. Консултирах се с лекар, съставено меню с полезни не по-калорични храни и за годината са били в състояние да се върне тялото ви се нормализира. Но тези промени не са най-доброто въздействие върху кожата: тя е загубила тонус и еластичност. За да се поправи ситуацията ми помогна зона EMS-треньор.

На устройството, което научих от един приятел, който се срещаме на детската площадка. Тя ми разказа за машината десетки, показа снимката и го назаем за един ден да мога да го пробвам в действие. Преди да включите машината десетки отидох в официалния сайт на EMS-треньор и прочетете за принципа. Убедени, че безопасността на устройството и четене на мнението на другите, аз поръчах един и същ.

Какво е в парцел Емс-треньор

разопакован реда, видях кутията, която е на три позиции. Най-големият от тях, пряко колан EMS-треньор, има един вид цвете, в основата на който е електронен механизъм и шест венчелистчета повтарят анатомичните характеристики на пресата. Дори две от един и същ мускул стимулатор приличат на писмо V, на дъното на която е оборудвана с един бутон с електроника. Тези устройства могат да бъдат прикрепени към горната част на ръцете, бедрата, кръста.

взех колана и разбра, че базата е силикон. Това е плосък, лек и издръжлив и затова е идеален за производство на такива устройства.

На вътрешната повърхност на листа се поставят електроди, свързани с механизма за работата на електрически заряд и определяне на продължителността и интензивността на работа. Електродите са покрити с много тънки плочи гел, здраво закрепени към тялото и разпределя импулси върху повърхността.

ми хареса, че той твърдо се придържа към кожата и е доста плосък. Поради това тя може да се скрие под дрехите, а не да се рекламира на другите. Но, от друга страна, EMS-треньор не се срамува да покаже на хората. В края на краищата, той има стилен черно и жълто дизайн, който изглежда скъпо и впечатляващ.

За да се разбере механизма бяха също не е трудно, помогна мнения. В центъра има кръгла бутон, включително устройството. Наляво и надясно съгласен бутони са триъгълници. Те трябва да включите захранването. В горната част на светлина до номерата от 1 до 4, съответстващи на силата на електрически импулси. Не трябва да се изгради мускули, така че остана с първите две програми. Но дори и в този режим Усетих свиване и отпускане на мускулите.

атлетически треньори също посочват ефективността и безопасността на този мускулна стимулатор. Дайте пример за становището на експерта:

След като приключва с устройството, аз започнах да тренирам.

Как се променя тялото ми с EMS-треньор

Преди началото на всеки ден обучение, аз отидох на форума, за да се запознаят с EMS-треньора на обикновените хора. За съжаление, има и негативни мнения ..

Най-много мнения в този форум са били положителни. Жените говорят за загуба на тегло и да се отърве от целулита, и мъжете на Съвета за засилване на пресата и увеличаването на мускулната обем в ръцете и краката. Много от тях потвърждава своите бележки на снимките преди и след закупуването на EMS-треньор.

Изчаках, докато детето спи, удобно носене отгоре и препрочитам ръководството за потребителя. Процедурата не е сложна.

 1. I втрива корема с антисептичен разтвор, за обезмасляване на кожата.
 2. След това го довежда до района на ремък преса и се притиска венчелистчетата на здраво да се присъедини.
 3. След това се кликне върху бутона кръг, включвате машината десетки и сложи в режим на единство.
 4. OL>

  EMS-инструктор започва да се даде слаби електрически сигнали. Под тяхно действие на коремните мускули ритмично намаляват и спокойна. В началото беше страшно, но след няколко минути, аз имам над страха си и се концентрира върху усещанията. Аз забелязах, че тялото започва да се разлива приятна топла вълна.

  Това се дължи на труд на всички коремни мускули, дори и най-дълбокото. След 20 минути игра Изключих EMS-треньор, той е излетял и потърка вложка гел.

  Следващият път, когато прикрепени към тялото и трите велкро: на пресата и ханша на мястото на появата на целулит. По време на работа, EMS-треньор правя моите задължения или просто упражнение. Леко зачервяване и усещане за топлина показа повишена циркулация и ускорен метаболизъм, поради което се затяга кожата става гладка и еластична.

  Как да си купите оригинален EMS-треньор

  Днес можете да си купите различни електронни стимулатори за мускулна укрепване. Въпреки това, аз препоръчвам получаване тествани хора и спортисти EMS-треньор. Закупуването на качествено устройство, можете да дълго време, за да използвате всички функции, а именно:

 • укрепване на мускулите във всяка част на тялото;
 • , за да се намали натоварването на гръбначния стълб;
 • да се намали дебелината на мастната тъкан;
 • , за да се отървете от стрии и целулит по кожата;
 • , за да се възстанови след тон принуден останалата част на легло.

На официалната страница на EMS-треньор видях сертификат за качество, и да прочетете за мащабни проучвания. Те присъстваха хора от различни възрасти и типове фигура.

След средно 30 подходи с EMS-обучаващ получени следните резултати:

 • намаляване на размера на талията е 9-10 cm;
 • обиколка намаляване на бедрото е 5-6 см;
 • общата загуба на тегло от 4-5 кг.

В долната част на страницата описва реда на регистрация на парцела. Действах според инструкциите, издадени на въпросника, те посочиха, по телефона адреса на пощенската станция и платени стимуланта само след проверка на съответствието с декларираните характеристики. Друга важна характеристика на поръчка от официалния сайт е стриктно спазване на правилата за поверителност. Аз със сигурност не се срамувам от моите тренировки, но бих искал да се избегнат ненужни въпроси. Четох за това в други мнения.

Сега обучителни сесии с помощта на колан EMS-треньор стана обичайната ми нещо. Устройството е надеждно прикрепен към тялото, невидими под дрехите, не ми пречи да се движи и да се огъват в различни посоки. Първата приятна промяна забелязах след няколко дни. Кожата се затяга, и стрии пребледнели и става гладка. Скоро с удоволствие забелязах, че обичайните си дрехи са твърде големи. Аз съм малко гардероб ъпгрейд и сега е много щастлив с моя отражението си в огледалото. Надявам се, че моето мнение ще бъде от полза.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...