Новини

Electricity saving box – мнения, коментари, цена, къде да купите

За никого не е тайна, че всяка година цената на електроенергията се увеличава, независимо от благосъстоянието на гражданите. Това е особено вярно за предприемачи, които с всички налични средства, които се опитват да спестят пари, тъй като разходите за електроенергия за търговски организации, са много по-високи, отколкото за населението. Поради това, търсенето на енергоспестяващо устройство през последните години, изпреварвайки доставки. И един от най-популярните икономически на пазарите на страните от ОНД се счита за електроенергия за пестене на прозорец. Но как оправдана покупката на това устройство?

Описание на проекта пестене на електроенергия кутия

Ние анализ на работата на електроенергия за пестене Box, предоставя инструкции за това как да се направи економайзера с ръцете си, а също така ще разгледа обратна връзка от клиенти и професионалисти. Не е изключено, че по-горе икономически енергия може да бъде измами находчиви банална развод.

Преглед на електроенергия за пестене Box

Икономичен Ток пестене на Box е компактен размер устройство 120х70х40 мм и тегло 125 грама. Работи от стандартен захранване на жилищни или промишлени помещения.

В този случай производителят на економайзер членки, че един инструмент с резерв може да бъде достатъчно, за да напълно оборудвана с електроуреди апартамент или къща с площ от не повече от 100 m2, с максимална влажност от 85%. Т.е., в банята, сауната, в близост до откритите водоизточници, за да работят на електроенергия за пестене на кутията не се препоръчва.

Принципът на работа пестене на електроенергия кутия

Подобно на повечето устройства, чиято основна цел е да се намалят разходите, свързани с потреблението на електроенергия в дома, икономичен енергия Ток Saving Box работи от 220V изхода на елементарно конвертор.

С други думи, ако приемем, че законите на физиката, в нашия изход има два типа енергия: активни и реактивни. Първата е предназначена да гарантира ефективността на уредите, а вторият се консумира във формирането на електромагнитни полета, наред с други неща, вредни за хората. Така че на гишето брои тези два типа енергия едновременно, като по този начин ни натоварва разходите за безполезни киловата. И електричество пестене на Box решава този проблем чрез модифициране на губещи струята на електроенергия на активен.

Както се казва, всичко гениално – е прост! Най-важното е, че не купуват фалшив и се разведе, така че търси икономичен само на официалния сайт:

предимства пред конкурентите пестене на електроенергия кутия

Икономичен енергия Ток Saving Box успешно съчетава редица предимства, сред които следва да се подчертае:

 • лекота на използване: просто свържете устройството към източник на захранване, а след това ще работи в напълно автоматичен режим;
 • абсолютната законност: економайзера не влияе на работата на брояча;
 • удължаване на срока на експлоатация на домакински уреди;
 • намаляване на нивото на електромагнитно лъчение, което има вредно въздействие върху живите организми;
 • накрая, срок на откупуване на устройството не надвишава два месеца.

Приложения пестене на електроенергия кутия

Въпреки това, становищата на Europen предприемачи, electromanometer идеален за универсални приложения: офис сгради, магазини, заведения за обществено хранене, фитнес центрове, салони за красота, гаражи и други обекти, в които цената на електрическата енергия е една от основните причини за увеличението на разходите. В крайна сметка, при правилна поддръжка, Електрификация Saving Box, можете да спестите 25% до 50% на сметки за комунални услуги.

Цена на устройството

За да се ограничавате от машинациите на мошеници, а не да се увличат по изрична развод, купуват икономична енергия Ток Saving Box изключително на официалния сайт:

Как да си направим електроенергия пестене Box с ръцете си?

Да започнем с това, че събира Ток Saving Box у дома за неопитен потребител все още не е толкова просто. Ето защо, ние ще ви даде две инструкции за това как да се направи подобно устройство или с ръцете си или с помощта на външна помощ. И в двата случая, цената на крайния продукт ще бъде няколко пъти по-ниска в сравнение със сумата, която аз питам продавачите на оригиналното устройство.

Инструкция № 1

1. Ако имате умения за създаване на електрически системи и опит с поялник, след това да използвате този тип:

където:
FU – предпазител, 5А;
С1 – кондензатор до 400V;
С2 – кондензатор до 25V;
C3 – кондензатор 1.3 V;
D1-D4 диод мост .
λ – светодиоди, които са свързани чрез неограничаващи резистори

2. Събраната заряд може да се настрои в подходящ размер корпус на стара PSU.

Очакваните разходи компонент – 200-300 ….

Инструкция № 2

 1. Save горната снимка се нарича “Схема на електроенергия за пестене Box” на компютъра си.
 2. Вземете отпечатаното изображение на капитана специализиран магазин и да си поръчате електрически заряд в съответствие с примера си.
 3. Поставяне на крайния продукт в случай на захранване, който е с размерите ви трябва.
 4. OL>

  Общо разходи за компоненти, заедно с услугите на квалифициран 800-1000 RUB, че си струва за вас. Ние не препоръчваме да губите време и да поръчате продукта на сайта на производителя:

  мненията на Енергоспестяващата електрическа Saving Box Ток: развод или той наистина работи

  ?

  Специалисти

  Valeriy Artemov – Elektrik (Самара)

  След като аз трябваше да купя електрическа Saving Box за задоволяване на тяхната професионална любопитство. Оказа се, че економайзера се справя с неговите упълномощени функции: да се намали консумацията на електрическа енергия чрез преобразуване на реактивна енергия в активна. Сега правя такъв вид устройство и да печелите пари.

  Юджийн Жук, изпълнителен директор на строителна фирма (Подолск)

  Напоследък повечето от нашите клиенти ни помолите да инсталирате Електромеханична в процеса на строително-ремонтни работи по подразбиране. Разбира се, ние често трябва да се отговори на нуждите на пазара, така че ние внимателно проучени наличните към момента проби. Най-доброто устройство от гледна точка на качеството и производителността на, беше електроенергия за пестене на прозорец. Плюс това, тя е законно, това, което може да се каже и за неговите конкуренти.

  В обобщение: на 1 месец от работата на економайзера при два обекта на нашите обекти – тристайни апартамента, който е дом на общо 8 души, спестяванията в размер на точно 3 758 RUB. Средно 1 879 RUB на жизнено пространство.

  Алексей Kosenko – учител по физика (Volgograd)

  Икономичен енергия Ток Saving Box – доста приличен устройство, което ефективно елиминира токови удари и намалява загубата на мощност, когато съпротива. Въпреки това, аз имам съмнения относно резултатите от спестяване, които декларира производителя на устройството. Не казвам, че това е развод, но не и 50% не могат да бъдат взети под внимание. На практика можете да получите около 35%, а в някои случаи 40%. Въпреки това, за парите – перфектен резултат

  мнения на клиенти на електроенергия спестяване кутия

  Дмитрий Pereverzev – Аз работя като мениджър в една от съвместна работа центрове на столицата. Компанията да се задържи на повърхността, е било необходимо доста да зареже в началото. Но за да работи на загуба, дори и за първи път, не можем да си го позволят. Така че аз трябваше да намери нетрадиционни методи и инструменти за оптимизиране на разходите. Това е, всъщност, ни накара да Saving Box на електроенергията.

  За:

  След шест месеца, 4 от използваното устройство на 370 m2, ни за 50 хиляди …., съхранени въпреки факта, че общата им стойност възлиза на около 6. По този начин, след като са инвестирали в енергоспестяващи технологии са не повече от …., за годината, ще бъде в състояние да намали разходите за електричество с до 100 хиляди ….

  Против:

  Икономичен електрическа енергия за пестене Box напълно оправдава името си, но има един недостатък – мрежово устройство свързан нагло заема второ слота в гнездото. Т.е. да се сложи до чайника все още се случва, но за захранването от принтера, или презареждане от лаптоп може да забрави. Ето защо аз препоръчвам да се получи USB хъб.

  Elena Zavgorodniy –

  Нашето семейство живее в старата панел къщата, където кабелите не се е променила от 1970 г. насам Всъщност, купуващи електроенергия за пестене на Box-скоро се дължи на не спестява и нормализиране на мрежата. Ако в началото, за да включите пералнята заедно с кана не е било възможно, сега проблемът е решен. Напрежението пада в миналото, както и разходите за жилища и комуналните услуги са намалели с 20%.

  Олга Нестеренко – (Петербург)

  Истината е, защото на смесени становища онлайн съмняваше дълго време: дали да ме вземе на електроенергия за пестене Box или да отложат покупката за бъдещето. За дълго време, но търпението ми не е достатъчно, а аз най-накрая реши. Поръчах на устройството на официалния сайт на производителя, мениджърите са учтиви и професионално разбирам хора. Обадете се на спомена брой проведе дистанционно консултиране. Запитан за кадри жилищна площ и брой на уреди. В крайна сметка, каза едно устройство с достатъчно. Като цяло, обслужване на най-високо ниво!

  Използване икономичен за повече от две седмици, сметките все още не са дошли, но крушките са много по-ярки обувки, и по-бързо, котел за подгряване на вода.

  Заключение пестене на електроенергия кутия

  След анализ на мненията на експерти и обратна връзка от клиентите, трябва да се посочи фактът, че нито един развод тук и не мирише. Електричество Saving Box наистина работи, оставяйки без работа армията на интернет скептици.

  Освен това, ако все още се съмняват в ефективността на економайзера, след това се опитайте да ги използват Сакса отстъпка на официалния сайт:

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...