Новини

Fish XXL – мнения, цена, от къде да си купят колко струва

риболов е изкуство. Първо трябва да се намери място за риболов за привличане на риба и след това хвана. Той е по-умен и по-умен, тя води до неизбежните промени в технологията на риболов. Производителите подобряване справи, рибарите са изобретяването на нови начини на риболов и да купуват оборудване. Не остава без внимание на конкретни активатори на ухапването. Трябва да се отбележи, че сега те са широко разпространени, това наистина е работа на инструменти и не е измама и развод. Риба XXL – иновативна активатор, предназначена за лятна риболов, че работи чудесно и значително увеличава улова. Това е във форма спрей (аерозол).

Специалисти и други купувачи Fish XXL

Между другото, ви предлагам да прочетете признания на реални хора, които сме събрали. Може би те настояват за решение в посока на риба XXL.

 • “Boom” риба бракониерство в Европа. Масови задържания вентилатори изразходил улов
 • В статията в блога на запален рибар, “това, което може да хапе риба?”

Те могат да бъдат разделени на два типа:

 1. Първи – атрактанти за риба. Това е специална група вещества, които я привлича до мястото на риболов. Функцията на тези активатори е огромна комбинация от различните им компоненти. За да се интересува рибата е едно нещо, но съвсем друго да я принуди да захапе стръвта. Има много факти, когато рибите са около стръвта, но не искат да се хване на въдицата. Това се дължи на факта, че атрактант привличат, но не се активират апетита. Ние знаем, че значителен брой от случаите, в които специфични вещества са били свикани всички риби в езерото и я принуди да се съберат на едно място, но нито един от примамките на рибата не са взети. Става въпрос за този вид означава, рибари и да оставите отрицателна обратна връзка.
 2. Вторият е активатор на апетит. Те не само привлече риба, но и я принуди да погълне стръвта. Лесно е да се отгатне какво означава това е най-ефективен, за да се повиши в голяма степен си улов.
 3. OL>

  По този начин, от първи тип инструменти е почти безполезен за риболовеца, а вторият е наистина полезно. Въпреки полезно не е толкова лесно. Положителният ефект може да се случи само ако рибата ще ви намерят в примамил място храната, която тя харесва. Когато наситеността на атрактант в примамката е много висока, рибата просто започва да се върти в търсене на нещо по-вкусно от вашата стръв.

  Фиш XXL е специална съставка, която се активира след ухапване и задържане на рибата да се справите. Това ароматна смес, резултатът е сложен и дългосрочни проучвания. Експерти в продължение на три години са изследвали навиците и предпочитанията на рибата, тъй като те реагират на влиянието на външната среда. В резултат на това те създадоха универсален вкус на риба XXL, която ще бъде в състояние да прилага рибарите по целия свят. Този спрей е също толкова ефективни в река, езеро и морска вода. Инструментът, разработен съвместно с Асоциацията на рибарите и научни експерти. Просто го изпробвате и да оцените ефекта.

  Имоти Fish XXL

  активатори могат да имат различни свойства. Въпреки това, трябва да се обърне внимание на две основни възможности:

  1. С цел привличане на риба в риболовната място.
  2. да възбуди апетита и провокира да захапе.
  3. OL>

   идеалния случай трябва да присъстват и двете възможности, в противен случай рибата ще се въртят около стръвта, или просто не са подходящи за нея.

   Активатор Fish XXL има огромен брой предимства, но тук са основните неща:

 • екологичен;
 • е доста евтина;
 • ще позволи да се утрои улова.

Страничните ефекти на активатори, но те все още са там:

 1. На първо място е висока вероятност на прекомерен прехраните рибата. Ако концентрацията на атрактант в примамката е твърде висока, рибата просто ще го яде, не се обръща внимание на стръвта на куката.
 2. Вторият страничен ефект – възможно плашат рибата, това се случва в случай на изтекъл или фалшиви примамки
 3. OL>.

  Околна среда стръв риба XXL не носи негативен ефект от производството на естествените феромони. Така че, чистотата на водата и здравето на рибите в езерото не може да се тревожи.

  Състав риба XXL

  Фиш XXL има малка тайна. Тя се намира в конкретен състав за развитието на които е работил в продължение на повече от 7 години, учени от Испания, Италия и Европа.

  1. слон чесън. Той привлича шаран, щука, платика, шаран. Риболовът ще бъде много продуктивна и броя на рибите ще удиви дори и най-запалените риболовеца.
  2. Коноп масло. На него са активно платика, сребро платика, лин, червеноперка и Реал. Ще се пръска само частта, за да хвърлят въдицата и да чакаме.
  3. Kaffir вар. Голяма стръв, която хвана платика, шаран, червеноперка, платика, лин и други жители на реката и езерото на света.
  4. протеин сепия. Той е силен аромат, засягащи обонянието сом, костур, Rotana, михалица и др.
  5. OL>

   С такъв състав може да ароматизира всякакви и всички прикачени файлове, включително и най-много “нежна”: червейче, царевица, ечемик. Просто се пръска върху стръвта и да започне риболов. И тогава тя отива на куката. Преглед на рибарите във форума казват, че без значение колко прекрасно звучи, това наистина е вярно.

   действие риба XXL

   Активаторите действат в два основни етапа:

   1. Lure риба.
   2. възбуди в чувствата си на глад и апетита.
   3. OL>

    Този ефект се постига чрез внимателен подбор на съединения и компоненти. Техните производители избират резултат от няколко години изучаване на навиците на рибата и да ги наблюдават. Комбинацията от тези фактори позволява да се постигне желания ефект. Ето как работи риба стръв риба XXL:

    1. Специални вещества активатор засягат обонятелните органи на риба.
    2. Те започват да дразни нервите й.
    3. Сигнали влизат в мозъка на риба и от този момент тя е под силното влияние на активатор.
    4. Тя продължава миризмата на състав.
    5. След 10 минути след нанасяне на активатор на въдицата да започнете да дръпне стръвта и извади щука, хлебарка, а каракуда.
    6. OL>

     доказано, че Fish XXL бе спечелен професионалните първенство на Канада, Норвегия, Полша и Европа през 2005 г., 2006 г., 2008 г., 2010 г. и 2015 г. Най-добрият paklava активатор е универсална примамка, която може да привлече рибата на място за риболов и да се събудим чувството на глад. Подобни средства подкупване рибари гъвкавост, повечето от които могат да включват и двете спокойна и хищни риби. Използването на спрей Fish XXL, няма да бъде без един добър улов, риболов ще стане забавно и вълнуващо процес. Производителите правят активатори околната среда чрез добавяне на такива вещества, които са в състояние да привлече риба на въдицата. Компонентите, съдържащи се в задвижващите механизми влияят на миризмата на риба и я принуждават да се хранят.

     Действието на спрей Fish XXL, базирана на феромоните, която ви позволява също да не се прехранват рибите и в същото време да я привлече до мястото на риболов. Също така благодарение на тях, тя се превръща в алчни и не може да премине през дюзата. Съвместимостта на активатора е много удобен за потребителя спрей може да се прилага лесно на силиконови примамки, тесто или всяка друга стръв. Той е напълно универсален и ви позволява да улови риба. Главната особеност на риба XXL е мощно въздействие върху обонянието на риба. Активните вещества в състава на спрея, засягащи лигавиците и дразни нервните окончания, стимулиращи ухапване и го държи на място. Тази технология позволява да улови много повече риба.

     Кои риби “излезе” на куката?

     1. внимателно. Той Fish XXL активатор ухапване тъмно кафяв нюанс и поради това, че е идеален за чиста вода. кладенеца на стръв е Rudd, което е, по правило, много трудно да капан.
     2. Хищнически. Спреят няма да се измие, защото има много гъста консистенция. Той се разпространява силна миризма, която е много подобно на хищни риби, са привлечени към него дори и от доста далечни разстояния. Самата същия щука е буквално “преминава” на кука.
     3. мир. Активатор Fish XXL може да се използва за този вид риба, който е непознат с примамката. Тя не изплаши миризмата на активатора, а напротив, ще привлече, тъй като тя съдържа много аминокиселини и полизахариди. Мирно риба обича вкуса и щастливо поглъща стръвта.
     4. OL>
      Manual риба XXL

      1. приемете обичайната стръв (дори и хляба).
      2. спрей на малко количество от спрея риба XXL. Ако имате намерение да улови страхливи или хищни риби, че е необходимо да го прилага 8-9 пъти.
      3. Отново, след като те хвана няколко риби.
      4. OL>

       Ползите от риба XXL:

 • помага улов повече, по-големи и по-добре;
 • увеличава улова три пъти;
 • съдържа естествени мазнини и аминокиселини;
 • подходящ за студена вода;
 • все още можете да се насладите на гледката и улов, което се дължи на факта, че стръвта не е необходимо да се направи цялото внимание;
 • е дълго носене и може да се използва за няколко часа или дори дни.

покупка риба XXL

Цена активатор ухапване Fish XXL сега е просто … (ако сте го купи с отстъпка). Тя може да се поръча в специализиран онлайн магазин. За да направите това, отидете на официалния сайт на производителя (тук е), да предоставят своето име, телефонен номер и да чакат за мениджъра на повикване. Трябва да се отбележи, че за предпочитане е да закупите на активатора тук, защото това ти дава гаранция, че ще се получи реална качество XXL спрей риба. Стоките ще бъдат изпратени треска, така че не се изискват никакви предплащане. Доставката е на разположение в цяла Европа и страните от ОНД. На сайта можете да видите истинската обратна връзка от рибари, които са тествани Fish XXL.

Специалисти и други купувачи

Между другото, ви предлагам да прочетете признания на реални хора, които сме събрали. Може би те настояват за решение в посока на риба XXL.

 • “Boom” риба бракониерство в Европа. Масови задържания вентилатори изразходил улов
 • В статията в блога на запален рибар, “това, което може да хапе риба?”

Къде да купя риба XXL?

Не забравяйте !!! Вие няма да се намери лек в аптеката или магазина. Оригинална лекарство може да се купи само от уеб сайта на производителя! Това позволява на компанията непрекъснато следи качеството на продукта, неговата цена и мнения разбира клиента.

Процедурата за покупка няма да ви отнеме много време. Трябва само да попълните формуляра за поръчка и да чака за вашия парцел.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...