Потенциалност

Immuno Fit Neo Преглед на продуктаАко е необходимо за прилагането на този dopolneniea по време на кърмене, лактацията този период е по-добре да спре. Не се вземат едновременно с gepattoksicheskimi dopolnenieami – амиодарон, метотрексат, кетоконазол, стероиди

.

Задаване вътре, орално, под формата на отвара минути преди хранене, 3 пъти на ден. Последно dopolneniea прием през деня трябва да бъде направено най-късно до 17 часа на деня.

Immunofit Neo

възрастни и деца над 12 години, за да вземат под формата на топлина до 150 мл в продължение

на 20-30 минути преди хранене 3 пъти на ден (последния прием – не по-късно от 17 часа). 2 филтърния пакет се изсипва 150 мл кипяща вода, в запечатан контейнер в продължение на 15 минути. Поради липса на достатъчно опит в dopolneniea за кандидатстване по време на бременност не трябва да се прилага при тези пациенти. Ако е необходимо, използвайте dopolneniea по време на кърмене трябва да спре кърменето.

Продължителността на лечението зависи от хода на заболяването и се определя за всеки отделен случай от лекуващия лекар. За да се подготви бульон трябва да се 2 супени лъжици събиране варя 0,5 л кипяща вода, в запечатан контейнер или термос в продължение на 1 час, за да филтър.

не се препоръчва да се използват в допълнение (над 8 седмици), дълго време. В резултат на имуностимулиращите ефекти на ехинацея могат да намалят ефективността на dopolnenieov предоставя имуносупресивен ефект. Свръхчувствителност към всеки компонент dopolneniea.

За възрастни и деца над 12 години, за да бъдат под формата на топлина в 150 мл минути преди хранене 3 пъти на ден (последен прием – не по-късно от 17 часа). Свръхчувствителност към dopolneniea компоненти. Пречиства кръвта и limfuot токсините, вируси, микроби и бактерии, които помагат на тялото да се мобилизират защитните сили на организма. Балансираният състав на растителните компоненти насърчава нормалния метаболизъм в тялото си. Оригиналната опаковка не е при температура над 25 ° С и обсега на деца.

е на разположение за продажба под формата на билкови чайове (ситно нарязани сурови), опаковани в опаковки от 100 грама в купа. Лекарственият добавка не трябва да се използва след изтичане срока на годност, отпечатан върху опаковката. Условия и срок hraneniya.Hranit на сухо, защитено от светлина и на място, недостъпно за деца, при температура 15 – 250 ° С. Взаимодействие с други лекарства взаимодействие sredstvami.Nezhelatelnoe с други лекарства, не е известен. Характеристики primeneniya.Primenenie dopolneniea по време на бременност и кърмене е възможно, ако използването на заявлението надвишава потенциалния риск.

Здравословно хранене

 • сироп L-карнитин 20% серията “Mirolla” – флакони във флакони от 50 до 500 ml
 • Series “цветя живот” балсам “ALFITBRONHO.” – флакони течни във флакони от 100 до 500 мл
 • Silvergard -. флакона течност в

  бутилки от 100 мл и 500 мл

 • сироп L-карнитин 10% серията “Mirolla.” – флакони във флакони от 50 до 500 ml.
 • Safi – флакони течни в бутилки от 100 мл, 200 мл, 500 мл
 • ул>.

  структура и състав

  помогна предотврати разпространението на остра вирусна инфекция, незабавно при първите признаци на инфекция. Облекчава симптомите, ако затегна заболяване и лечението да започне по-късно. В допълнение, той е отличен превантивен допълнение по време на сезона на настинки и инфекции.

  , не се прилагат, ако пациентът има свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките, които са част от dopolneniea. Също така е ефективен като тоник и тоник назначен за подобряване на производителността при условия на труд екстремни, както и до увеличаване на апетита. Прилага в комбинирана терапия астенични състояния, физическа и умствена умора, след като изтеглящи соматични или инфекциозни заболявания при алкохолизъм. Той се използва в като профилактично средство в опасност настинки заболявания.

  Immunofit Neo

  оригиналната опаковка при температура не по-висока от 25 ° С в обсега на деца. Поради имуностимулиращо действие на Echinacea може да намали dopolnenieov ефективност като имуносупресивно действие. Ако е необходимо, предписани от лекар, лечението може да се повтори.

  В някои случаи, наблюдаваните нежелани реакции на алергичен характер, които се появяват, когато пациентът е алергичен към един от компонентите, които съставляват dopolneniea. Ако е необходимо, назначаването на лекар е позволено да се повтаря лечението след прекъсване.

  Радвам се, цената на ниско и от факта, че няма нежелани реакции. При инфекция, грип и други инфекции, в допълнение, да убият вируси и предотвратяване на усложнения за два дни. На Информацията се предоставя единствено с информативна цел и не трябва да се използва като ръководство за самолечение. Само лекар може да вземе решение за dopolneniea назначаването, както и да се определи дози и методи на приложение.

  За цялото семейство с мента и маточина, 50 грама, з / п серия Aghidel номер 13. Използване на традиционни методи на изследване, проверка и събиране на човешката история, които искат да се запознаят с възможностите на лечебни растения, той също използва цялостна диагноза въз основа на метода на Voll. Биолог, за да се подобри здравето на специалист с опит повече

  от 20 години. Препоръчва се също така да се поддържа добавянето на мястото на сухо, далеч от пряка слънчева светлина.

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *