Immuno Fit Neo Преглед на продуктаАко е необходимо за прилагането на този dopolneniea по време на кърмене, лактацията този период е по-добре да спре. Не се вземат едновременно с gepattoksicheskimi dopolnenieami – амиодарон, метотрексат, кетоконазол, стероиди

.

Задаване вътре, орално, под формата на отвара минути преди хранене, 3 пъти на ден. Последно dopolneniea прием през деня трябва да бъде направено най-късно до 17 часа на деня.

Immunofit Neo

възрастни и деца над 12 години, за да вземат под формата на топлина до 150 мл в продължение

на 20-30 минути преди хранене 3 пъти на ден (последния прием – не по-късно от 17 часа). 2 филтърния пакет се изсипва 150 мл кипяща вода, в запечатан контейнер в продължение на 15 минути. Поради липса на достатъчно опит в dopolneniea за кандидатстване по време на бременност не трябва да се прилага при тези пациенти. Ако е необходимо, използвайте dopolneniea по време на кърмене трябва да спре кърменето.

Продължителността на лечението зависи от хода на заболяването и се определя за всеки отделен случай от лекуващия лекар. За да се подготви бульон трябва да се 2 супени лъжици събиране варя 0,5 л кипяща вода, в запечатан контейнер или термос в продължение на 1 час, за да филтър.

не се препоръчва да се използват в допълнение (над 8 седмици), дълго време. В резултат на имуностимулиращите ефекти на ехинацея могат да намалят ефективността на dopolnenieov предоставя имуносупресивен ефект. Свръхчувствителност към всеки компонент dopolneniea.

За възрастни и деца над 12 години, за да бъдат под формата на топлина в 150 мл минути преди хранене 3 пъти на ден (последен прием – не по-късно от 17 часа). Свръхчувствителност към dopolneniea компоненти. Пречиства кръвта и limfuot токсините, вируси, микроби и бактерии, които помагат на тялото да се мобилизират защитните сили на организма. Балансираният състав на растителните компоненти насърчава нормалния метаболизъм в тялото си. Оригиналната опаковка не е при температура над 25 ° С и обсега на деца.

е на разположение за продажба под формата на билкови чайове (ситно нарязани сурови), опаковани в опаковки от 100 грама в купа. Лекарственият добавка не трябва да се използва след изтичане срока на годност, отпечатан върху опаковката. Условия и срок hraneniya.Hranit на сухо, защитено от светлина и на място, недостъпно за деца, при температура 15 – 250 ° С. Взаимодействие с други лекарства взаимодействие sredstvami.Nezhelatelnoe с други лекарства, не е известен. Характеристики primeneniya.Primenenie dopolneniea по време на бременност и кърмене е възможно, ако използването на заявлението надвишава потенциалния риск.

Здравословно хранене

 • сироп L-карнитин 20% серията “Mirolla” – флакони във флакони от 50 до 500 ml
 • Series “цветя живот” балсам “ALFITBRONHO.” – флакони течни във флакони от 100 до 500 мл
 • Silvergard -. флакона течност в

  бутилки от 100 мл и 500 мл

 • сироп L-карнитин 10% серията “Mirolla.” – флакони във флакони от 50 до 500 ml.
 • Safi – флакони течни в бутилки от 100 мл, 200 мл, 500 мл
 • ул>.

  структура и състав

  помогна предотврати разпространението на остра вирусна инфекция, незабавно при първите признаци на инфекция. Облекчава симптомите, ако затегна заболяване и лечението да започне по-късно. В допълнение, той е отличен превантивен допълнение по време на сезона на настинки и инфекции.

  , не се прилагат, ако пациентът има свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките, които са част от dopolneniea. Също така е ефективен като тоник и тоник назначен за подобряване на производителността при условия на труд екстремни, както и до увеличаване на апетита. Прилага в комбинирана терапия астенични състояния, физическа и умствена умора, след като изтеглящи соматични или инфекциозни заболявания при алкохолизъм. Той се използва в като профилактично средство в опасност настинки заболявания.

  Immunofit Neo

  оригиналната опаковка при температура не по-висока от 25 ° С в обсега на деца. Поради имуностимулиращо действие на Echinacea може да намали dopolnenieov ефективност като имуносупресивно действие. Ако е необходимо, предписани от лекар, лечението може да се повтори.

  В някои случаи, наблюдаваните нежелани реакции на алергичен характер, които се появяват, когато пациентът е алергичен към един от компонентите, които съставляват dopolneniea. Ако е необходимо, назначаването на лекар е позволено да се повтаря лечението след прекъсване.

  Радвам се, цената на ниско и от факта, че няма нежелани реакции. При инфекция, грип и други инфекции, в допълнение, да убият вируси и предотвратяване на усложнения за два дни. На Информацията се предоставя единствено с информативна цел и не трябва да се използва като ръководство за самолечение. Само лекар може да вземе решение за dopolneniea назначаването, както и да се определи дози и методи на приложение.

  За цялото семейство с мента и маточина, 50 грама, з / п серия Aghidel номер 13. Използване на традиционни методи на изследване, проверка и събиране на човешката история, които искат да се запознаят с възможностите на лечебни растения, той също използва цялостна диагноза въз основа на метода на Voll. Биолог, за да се подобри здравето на специалист с опит повече

  от 20 години. Препоръчва се също така да се поддържа добавянето на мястото на сухо, далеч от пряка слънчева светлина.

  Коментирай първи

  Остави отговор

  E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


  *