Новини

Peruvian Maca – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Втвърдяване импотентност е възможно с помощта на консервативно лечение и е добре известен научен факт. Много от пациентите предпочитат да използват добавки поради тяхната ниска токсичност и разумни цени. Популярен библиотека от ED е перуански Maca.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Активната съставка е екстракт от коренища на същите растения. Също така във формула съдържа цинк и други микроелементи, необходими за поддържане мъжки здраве.

Мога BAD перуанска мака да се купят в аптеката? Днес в болничната аптека на прах не е за продан. Тя може да се поръча на официалния сайт на производителя (предписание не е необходимо). Цени на пакетите варират от 1000 до 1300 ….

Какво е това?

перуански Maca (мака) е растение, свързани към семейството зеле. Тя расте в високото плато на Боливия, в северозападната част на Аржентина и през Перу. Външният вид на мака в снимката е показано в ляво.

Растението се използва широко във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Съществува легенда, че древните индийци, използвани в основата на перуанските маковете за лечение на настинки. Растението се превърна в обект на множество изследвания. Неговите изсушени корени са използвани дори в производството на спортна храна.

Нека разгледаме допълнението. По този начин, перуански Maca състои от:

  • цинк.
  • Селен.
  • Корените на мака.
  • малтоза, малтодекстрин и целулоза (ексципиенти).

цинк и селен са хранителни вещества, които са необходими за нормалното функциониране на ерекция жлеза и пикочно-половата система като цяло. Също така цинк е важно за сперматогенезата и синтез на тестостерон.

Основният компонент (коренища ISEA) се състои от алкалоиди и амиди на мастни киселини. Какво е терапевтичния ефект на активната съставка? Според указанията, BAD помага:

  1. За възстановяване ерекция. Активни съставки подобряване ерекция функция и кръвообращението в таза, и също така имат стимулиращ ефект върху централната нервна система. Поради това, кръвта се влива в корпуси Cavernosa на пениса. Тя също така е съобщено, че алкалоидите повишават релаксиращ ефект на азотен оксид. Какво дава? Благодарение на тази експозиция, има постепенно натрупване на цГМФ в пещеристите тела, гладката мускулатура на структура по-добре се поддава на почивка, и венозна кръв активно се влива в половия орган.
  2. За повишаване на нивата на тестостерон и либидото.
  3. За да се подобри качеството на спермата. Този терапевтичен ефект се дължи на присъствието на цинк в притурката.
  4. За да се подобри ефективността. Алкалоиди и мастни киселини, съдържащи се в добавките, действат като мощни билкови адаптогени. Чрез стимулиране на ЦНС, човекът се чувства прилив на сила.

Нова статия: Steamin:?. BAD за потентност при мъжете, как да се вземат

В допълнение, перуански Мака е идеален за спортисти и неговите активни съставки подобряват издръжливостта

Инструкции за употреба на лекарството

В някои случаи е разумно даването? В инструкциите за употреба, се посочва, че основният показател е, еректилна дисфункция. Производителят твърди, че добавки ще бъдат ефективни дори ако силата намалява поради органични разстройства.

Сред индикациите за употреба, може да разпредели намалено либидо, намалено ниво на тестостерон в кръвта, преждевременна еякулация. Лекарите казват, че приемат добавки ще бъдат оправдани по време на мъжката менопауза (андроген пауза).

Как да го използвам? В инструкцията се казва, че добавки трябва да се смесва със сок или пречистена вода. Стандартната доза е 5-15 гр. Направете необходимите средства с множество 1-2 пъти на ден. Продължителността на лечението е 2-4 седмици.

.

противопоказания и странични ефекти

Всеки лек за импотентност има своите противопоказания.

перуанска мака че е уникален по рода си Bud, но също така има някои ограничения за използване.

Лекарите не препоръчват използването на добавки за хора, които имат свръхчувствителност към компонентите, включени в състава му. Относителни противопоказания включват остра патология на сърдечно-съдовата система.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Странични ефекти при използване на добавки не се срещат. Въпреки това, в случай на предозиране или в присъствието на свръхчувствителност към активните вещества, може да има усложнения като безсъние, метеоризъм, алергични реакции.

Жените правят възможно лошо, но трябва да имате предвид, че поради това, което предлага той няма да окаже значително влияние върху женското либидо.

Характеристики и изследвания

В становищата често може да се види на въпроса, дали алкохола върху ефективността на перуански перуанска мака,? Просто исках да се посочи, че алкохолът има нормална работа с тази хранителна добавка.

Нова статия: пенис стане мека по време на секс, защо и какво да правя

Въпреки това, етанол има тенденция за намаляване на терапевтичните ефекти на почти всички средства за импотентност, вариращи от селективни инхибитори на PDE-5, и завършва с добавки от растителен произход? .

Сега трябва да се помисли за мита, че перуанска мака не може да бъде взето на старостта. Разбира се, това не е така. Напротив -. BAD бъде полезно да се пациенти на възраст 65 години

Все пак е необходимо да се посочи, че перуански Maca се комбинира с други лекарства Naturopathic и всички лекарства на синтетичен произход. Освен това, това означава, че може да хора, които използват хапчета от високо кръвно налягане или глюкоза-понижаващи лекарства.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

мака е растение, което има цял набор от терапевтични ефекти. Ето защо, тя се превръща в обект на множество клинични проучвания. Всеки терапевтичен въздействие се разглеждат отделно от учени. За по-голяма яснота, ние показваме на изследването в таблицата.

Action.Proof.Is афродизиак, има положителен ефект върху erection.Proven от проучването Гонзалес (2001) .Shortens паузата между актовете на полов акт, за подобряване на ерекцията функция, стабилизира хормоналната abbandonano проучването Гонзалес (2001) и систематичен обзор Byung-Чул Shi, (2010) .Has противоракови ефекти, предотвратява cancer.Refuted.Increases нивото на тестостерон. Доказан от проучването Гонзалес (2001) .Eliminates проблеми с уриниране при мъжете, които страдат от prostatitis.Proven, но проучванията са проведени само върху rats.Improves сперма quality.Proven от проучването Гонзалес (2001).
Но в систематичния преглед Byung-Чул Shi, (2010) се предполага, че експозицията на сперма е незначителен.

мнения, предимства и недостатъци

някакви отзиви мъже за допълнението перуанска мака? Предимно положителни коментари. Мъжете казват, че след началото на лечението почувствах прилив на сила, изграждане е стабилен, е имало сексуално желание.

Нова статия: Делото на импотентност на 30 години:? Какво да правят и как да се отнасяме един мъж

негативни коментари също присъстват. Някои пациенти твърдят, че след като е пил Bud не се чувствам терапевтичните ефекти.

Може би негативните оценки се дължи на факта, че хората са се натъкнали фалшив. Препоръчително е да разпореди оригинален перуанска мака, от официалния производителя. Фалшификати са само не не помагат, но вреди на здравето.

Benefits.Disadvantages.Helps не само възстановяване на потентността, но и удължават половия акт, за подобряване на ерекцията функция, елиминира dysuric нарушения в prostatitis.Begins да действа не по-рано от след 1-3 дни от admission.No токсичност към liver.Cannot да бъдат използвани в присъствието на остри патологии на сърдечносъдови system.Is много по-евтино синтетичен импотентност drugs.The ефект след третирането се поддържа 6-12 months.Normal работа с alcohol.Normal съвместим с всички лекарства.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...