Новини

Silane Guard – течност стъкло, мнения, коментари, цена, Как работи?

Силан Guard U> е козметична за поддръжка на каросерията на автомобила. Той създава защитен филм, който отблъсква вода и мръсотия, предпазва от агресивните фактори на околната среда, малки пукнатини и драскотини, а също така дава на колата ярък блясък.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

силан GUARD – се прави в Япония и е с високо качество. Производител компания Уилсън Ко ООД повече от половин век, ангажирани в производството на продукти за грижа за автомобили и автомобилни химикали.

Силан Guard запазва цвета на авто богати и живи, премахва малки дефекти и предпазва организма от дълго време.

Но имайте предвид, че има интернет страницата на оригиналния производител е тук, и там са фалшиви копия на оригиналния сайт. Най-агресивните рекламирате фалшификати, имайте това предвид, когато купувате.

След закупуване на автомобила, всеки иска толкова дълго, колкото можете да ги запазите във формата, в която е бил купен е добри работни части, тиха работа, добра система и елегантен външен вид. Съвременната химия може лесно да се направи тази мечта в реалност. Освен това уникално за една кола да ви позволи да се върне първоначалната форма дори използва и “опитни” машини. Разливите на тялото, за да се помогне на най-различни бои и лакове за защитни композиции. В зависимост от състава включват:

 • Абразивни.
 • восък.
 • синтез.

Всеки от тях има своите предимства и недостатъци. Абразивен перфектно освежава тялото, но премахнете слой на боята. Wax дава голямо Shine, но се придържаме към повърхността доста малко. Синтетичен подходящ за продължителна употреба, но ги прилага ефективно от себе си, е почти невъзможно.

Съдържанието

Течно стъкло силан GUARD за автомобили

Голяма разтвор автомобилистите е съставът на силан ПРЕДПАЗИТЕЛ. Това е един от най-известните защитни лакове в света на козметиката. Силан, произведени от японската компания Уилсън, която продава химикали за повече от петдесет години. Това полски принадлежи на синтетични керамични покрития, които се правят на базата на силиций. Въпреки това, свойствата на силан GUARD все още се различават от свойствата на такива състави на пазара, най-вече от лекотата на заявление, което не може да се похвали на колегите си. Това покритие победи и представянето му пред всички налични на пазара лакове. Уникалността на течност стъкло е, че:

 • не уврежда организма.
 • Осигурява Shine.
 • Защита за дълго време.
 • скрива недостатъци.
 • Може да се прилага към тялото независимо.

Този състав е един компонент. Една бутилка е достатъчно за няколко автомобила, съответно покриващи слоеве. След като с помощта на година не се тревожи за задната част на колата си. Тя ще изглежда като нова, като се запазва блясъка, блясъка и гладка повърхност. Wax не се отмива, когато посещавате автомивка и предпазва корпуса срещу агресивни химикали.

Какво е предназначен Силан Guard?

Малки дефекти се случват на тялото е: клони, бордюри, минаващи хора, други превозни средства да оставят отпечатък върху машината за нанасяне на покритие. Тези драскотини могат да бъдат значителни или не забележими с невъоръжено око, но те постепенно се натрупват и Мар външния вид на машината. Тези пукнатини събират мръсотия, той хваща вода и сняг и колата започва да избледнява, а металът се появи микрокератомът процеси. За да се отървете от всички и защита на машината трябва да използвате по-силан GUARD. Особено важно е да се прилага инструментът за превозни средства в зоната на повишена опасност:

 • Работа в лоши метеорологични условия.
 • опериран трудни, тесни или не павирани пътища.

ще ви помогне да се въведе колата в най-благоприятната светлина Силан охрана, както и тези, за които това е показател за престиж в случай на важна работа или среща с клиенти, както и тези, които поставя автомобили в продажба.

Willson стъкло Силан Guard състав

В състава на предпазителя на силан има няколко важни компоненти. Но на базата на течни стъкло е силициев двуокис и силикати. В допълнение, има друго съединение на силиций и водород. – силан

 • Silan. Осигурява адхезия на корпуса и капака. Дава покритието способността да отблъсне вода. Създава органичен полимерен филм. Прави прилагане лесно и материалът е пластмаса.
 • на силициев диоксид. Здрав и силна връзка, която формира на повърхността на филма на автомобила. Защита срещу повреда и добавя блясък.
 • титанов оксид. Защита на повърхността на машината от действието на химически реагенти, например, почистващо средство за автомобили.

За производството на лакове използвани nanotehnologii чрез което те имат активен и много силна връзка.

Принципът на действие на японците

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

След прилагане на течност стъклото е здраво свързан към повърхността на тялото и създава силна защитна силиконова филм.

 • Цветът е богат и ярък.
 • През цялата година се наблюдава трайна Shine.
 • вода и мръсотия не причиняват увреждане на тялото.
 • осигурява надеждна защита срещу агресивни фактори на околната среда, детергенти.
 • Тялото не ръждясва.
 • щети, драскотини и пукнатини, които са били на колата преди, не stanovtsy видими.

на полски се прави по такъв начин, че да може да се използва в няколко слоя, които са много по-високи от дебелината на восък и други лакове. Колкото повече, за да постави на слоевете на кола, толкова по-силен ще бъде защитен и водоотблъскващ ефект. Една опаковка от доливане 03:58 приложение. След повторно покритие машина трябва да изсъхне добре.

Ползите от използването на Силан Guard

 • Спасен на машината до една година.
 • Лесен за нанасяне.
 • След втвърдяване нетоксични.
 • Защита на тялото.
 • достъпна цена.
 • Добре известен марка.
 • високо качество.

Инструкции за употреба, Силан Guard

Силан Guard се прилага върху чиста и суха колата в добре проветриво място. Поляците се разпространява по повърхността на тялото с гъба и се оставя да се втвърди в продължение на 10-15 минути. След това, в продължение на Shine, избършете с кърпа. За тази цел натискане не е необходимо, за да не се повреди повърхността на течния филм.

полски силан ПРЕДПАЗИТЕЛ не се използват за фарове, пластмасови повърхности, стъкло, брони. В контакт с тях, е необходимо да се изтрие това място с мокър парцал. Съставът не трябва да се замразява, тъй като в този случай е, че полският губи своите свойства. Съхранявайте го при температура не по-висока от плюс четиридесет градуса, а не под нулата.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Производител изцяло се грижи за собственика на автомобила. В комплект с силан GUARD е всичко, което е необходимо, за да се справят с машината. В пакета има ръкавици за защита вашите ръце, гъба за прилагане и да се отстранят и да се отстранят за избърсване колата след края на процеса.

купи силан GUARD цена

За да поръчате силан GUARD на официалния сайт на дилърски продукти тук. Те продават качество и оригинален продукт на японската фирма. В някои други места, че е имало случаи на фалшиви, така че е по-добре да не се рискува и да се използват наличните официални ресурси. Доставка до всяко определено място, плащане при получаване.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...