Smartwatch V8 - часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт
Новини

Smartwatch V8 – часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт

В нашите дни, за да има часовника

STRONG> създаден за иновативни технологии, искам всички съвременни мъже, жени и дори деца. Завладяващ функционалността на джаджи, така че те са се превърнали в незаменим не само в училище, на работа и в ежедневието. Един от лидерите на продажбите са Смартчасовник Smartwatch V8, коментари ,

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

които те казват за ентусиазираната отношението към устройството. И популярен устройство между представителите на различните сфери на дейност. Слагайки го на ръката си, хората винаги ще бъдат запознати с последните събития. Освен общуването с приятели и бизнес партньори ще поеме изцяло ново ниво, за да даде заповеди на подчинените си, ще бъде по-лесно. С една дума, на мобилността ще се увеличи значително.

огромна популярност благодарение на лекотата на използване, стилен дизайн, приемлив за по-голямата част от разходите. Въпреки това, собствениците на истински висококачествени продукти ще бъдат само тези, които ще предпочетат оригиналните продукти, ние предлагаме надеждни, утвърдени доставчици и не купуват фалшив от нечестни бизнесмени. Не забравяйте, че недвижими Smartwatch V8 бай само онлайн магазин, който работи директно с производителя, например, в нашата. Това не е за развод! Ние ценим нашата репутация и ние считаме за неприемливо изпълнение на неизпитани продукти.

Какво е Smartwatch V8

Даване на продукта характерен външен вид, отнема талантливи дизайнери. Тяхната цел е да се гарантира, че часовникът е не само атрактивен външен вид, но също така и лесен за използване. Това, без съмнение, се е случило. Разработчиците са решили да се сложи електрониката в кръгла случай, тъй като тази форма е позната на потенциалните купувачи. Моделът също така има редица функции и опции, които не присъстват в подобни джаджи от други производители.

 1. спортен дизайн комбинира с разнообразна палитра.
 2. Можете да поръчате продукти в класическо черно или изберете изключителна възможност, например, с кървавочервен оттенък.
 3. В случай на приспособление за гледане е направена от метал.
 4. Гъвкава лента от екологично чист полимер.
 5. OL>

  За да притежаваш такъв часовник е престижно да се носят хубаво, и се чувстват с тях в центъра на събитията.

  Поръчка Smartwatch V8

  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  Характеристики на модела и сравнението с връстниците

  Нека се спрем на техническите характеристики и пълнеж на движението. Smartwatch V8 има вградена USB зареждане (микро). Той се намира от лявата страна и затвори с гумена тапа. Два бутона са от дясната страна. Подвижна литиева батерия скрити под задния капак.

  Ето splaty:

 • на СИМ-карти, микро SIM;
 • за карта с памет микро SD.

Производителите са предвидени различни възможности на завода фърмуера на този модел. Има три екрана циферблати, сред които традиционните и познати на всички ключове. Въпреки това, той е най-впечатляващите, защото изглежда красива и е класически. Ако сравните Smartwatch V8 модела GT08, А1 и други, трябва да се отбележи,

че нашата линия часа меню е голямо предимство. Тя е по-просторен, които се възползват от притурката толкова лесно, колкото е възможно. Синхронизиране с вашия смартфон чрез Bluetooth ви позволява да използвате всички функции на часа.

За да сте загубили или забравили телефона включва програма “Antipatica”. Това е много удобно нещо, както е отбелязано от всички потребители. Музикалният плеър е конфигуриран да слушате музика и smartphonemag библиотека и карта с памет.

с такива характеристики, собствениците преглед Smartwatch V8 SmartWatch са мултифункционално устройство, без които е трудно да се направи на човека в съвременния живот ритъм.

Какво се изразява в гъвкавостта на чудо часа

Списъкът на предимства и възможности за преглед на Smartwatch V8, които са включени в електрониката на притурката, които ще впечатлят всеки напреднал потребител:

 • може да се използва, за да се обади от телефона с помощта на стандартен SIM MicroSIM;
 • той е инсталиран в телефонния указател, разговорите, записани в регистъра на повикванията;
 • можете да получавате и изпращате SMS;
 • има запис

  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  на глас и камера;

 • има функция подкрепа SD карта памет;
 • предвидено синхронизация със смартфон за контакти и с обажданията чрез Bluetooth;
 • можете да контролирате камерата на вашия смартфон (но за Android нужда SpectrumOrange);
 • аудио плеър с възможност за слушане на музика от вашия смартфон и поставената карта;
 • “Antipatica” и “заседнал” напомняне;
 • настроите функцията на гледане на снимки;
 • заместване екран набиране;
 • календар, калкулатор, крачкомер, часовник и аларма;
 • имате възможност за фитнес маншет и енергоспестяващ режим.

Smartwatch V8 значително опростява живота на студенти, ученици, спортисти, шофьори, бизнесмени, обикновени домакини, до пенсионери. С други думи, те се нуждаят от всичко! Поради това търсенето на продукта, е смайващо. От наша страна ще бъде късогледство не се занимава с продажбата му. Но побързайте да щастливите собственици на модерен устройство! Знаеш ли защо е необходимо да следвате нашите съвети? Защото дори и безалкохолни напитки по време на масови празненства в горещите летни изпълняват много по-бавно от сертифицирани, отговарят на всички изисквания на Smartwatch V8.

Технически характеристики на притурката

 1. Има процесор MTK6261D.
 2. Комуникационни параметри -. GSM 850/900/1800 / 1900МГц
 3. екран

  характеристики -. TFT дисплей 240×240 докосване

 4. Памет. 32MB ROM + Micro SD слот с поддръжка на карти с памет микроб
 5. Многоезичен – 13 езика, включително руски, английски
 6. .

 7. Три взаимозаменяеми набиране.
 8. високоговорител с свободни ръце опция.
 9. настройки Съвместимост IOS Android, Bluetooth 3.0 +.
 10. Батерия капацитет 350 m / ч.
 11. размери 53 х 45 х 13mm.
 12. на общото тегло включително ремък – “60
 13. OL>

  Комплектът включва кутия часовник, ръководство на английски, кабел, използван за зареждане. Продуктът се дава шест месеца гаранция.

  Батерия Smartwatch V8 за потребителя може да се зарежда на всеки три дни, ако стандартът за изтегляне, напълно зареден за зареждане е достатъчно за деня.

  купи отстъпка Smartwatch V8

  Това ще ви даде работното време

  Притурката, носи на ръката, което ви достъпни двадесет и четири часа на ден. Всеки, който иска да се свърже с вас, без никакви проблеми ще. Бизнесът не остане без контрол, дори и по време на ваканция. От сега нататък, вече няма нужда постоянно да стигнат за смартфон, за да приемете повикването.

  Ако сте на шофиране, а след това можете да приемете повикване, без да взема телефона си и от часовника си. По същия начин се чете SMS. Като се има предвид, че телефонни разговори могат да доведат до санкции или аварии, стойността на притурката за шофьорите не могат да бъдат завишени.

  Този модел часовник е много подобен на вашия скъп аналог Apple Watch, което, разбира се, води до увеличаване на доверието. Във всеки фирмата собственик на V8, погледни с уважение. Посочените по-горе предимства прави постоянно увеличаване на броя на положителните отзиви за продукта. Представяме на Вашето внимание някои от тях.

  Smartwatch V8 специалисти

  Генадий Орлов, системен администратор, Москва:

  “Всички заети хора препоръчват да си купя часовник Smartwatch V8. Технически е перфектен, но е икономичен вариант на марката Apple Watch, която сега е на върха на търсенето. Това не е само цената, въпреки че играе важна роля, както и че този механизъм е създаден оптималния набор от функции, които ще използват всеки ден. Той почти замества смартфон в бизнес общността, за пътувания, на почивка. толкова съм свикнал с факта, че от една страна имам виртуален организатор на времето ми, какво да правя без него не може. това е много по-лесно да се работи на компютъра, докато програмата, можете да отговорите на повикването. един тази функция само за мен е причина за закупуване на притурка “. EM>

  Отрицателна обратна връзка

  Veronica, студент, Киев:

  “Виждайки в каталога на Смартчасовник SmartSmartwatch V8, реших, че това нещо трябва да бъде, и аз, следователно, не се колебайте да го поръчате. Все пак, използването на приспособление за много кратко време. Скоро той отиде навън. Въпреки това, той при всички случаи ще не ги обвинявам. знаех, че часовникът не е водоустойчив, но забравих да ги премахнете, преди къпане. планират да купят един и същ модел и ще продължи да бъде толкова разсеян “. EM>

  V8 SmartWatch преглед доволни клиенти

  Валери, 17, Moscow

  Smartwatch V8 Имам подарък за рожден ден. Много доволен, че родителите правят този прекрасен избор. Сега не Sports притеснява да са наясно с всички събития, и получена от приятели и познати SMS на треньорът остава на тъмно. Сега той не чу недоверие относно факта, че аз отделям. притурката изпраща сигнал, за което само аз знам. аз също бих искал да спомена голямата функционалност. Можете да използвате два библиотека (мобилни и карта) , да видите вашите снимки. с една дума, наистина полезно нещо. “

  Claudia, 69, Stavropol:

  “Стана така, че известно време след травмата бях прикован на легло и беше невъзможно за мен да е сигнал за близост, когато имах нужда от нещо. Но аз решен този проблем с помощта, даден от дъщеря Smartwatch V8. Това чудо на технологията ми помогна в труден момент, аз лесно изпрати покана до дъщеря и тя дойде при мен в точното време. Сега, за да се раздели с този часовник, аз не мога. свикнали с факта, че ръката и аларма часовник, време, за напомняне и podschitivala стъпки. Това е много необходимо нещо, защото телефонът постоянно, аз не помня къде съм го и сега можете да получите SMS на екрана време. съветвам всички възрастни хора да имат такава притурка. I съм сигурен, че ще бъде истински помощник в живота си “. EM>

  Къде да купя Smartwatch V8 и за колко

  Не забравяйте, Smartwatch V8 SmartWatch да купуват с гаранция за качество, на което може само на официалния сайт . Не бъди лекомислен, не попадат за трикове. В този случай, ще бъдат измамени, ще стане собственик на една наистина ценно и качество неща, не харчите парите си за нищо. Кликването върху връзката, ще бъде на точната страница, която предоставя подробна информация за новия продукт. Ако имате съмнения, консултирайте се с виртуална сертификат за качество, обратна връзка от доволни клиенти.

  Добрата новина за потребителите е, че стоките могат да бъдат обменяни в рамките на съществуващите правила. Авансово плащане от клиентите на компанията не изисква. Вие ще плати за продукта, когато е получен. Начини на плащане може да бъде различен. – карта, в брой, електронен портфейл

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...